Vahdinvaihto

30.12.2022


Saunamajurin saappaissa tapahtuu vahdinvaihto kun Johanna Komi siirtyy ansaitulle eläkkeelle 31.12.2022.


Johanna on tehnyt pitkän, 13-vuoden, mittaisen uran palvellen saunassa ja avannossa kävijöitä sekä pitäen huolta tilojemme siisteydestä. Johannan eläkepäivien suunnitelmat ovat vielä avoinna, mutta ainakin erilaiset retket, reissut ja bändi-keikat kuuluvat vapaille pääsevän Johannan tulevaisuuden suunnitelmiin!


Saunamajurin saappaisiin vuoden alusta astuu Joutsenolaistunut Verna Miettunen. Hän on kotoisin Oulusta  ja on tehnyt pitkän työuran lastentarhanopettajana, mutta viimeiset vuodet hän on kuitenkin opiskellut hyvinvointi-alaa monipuolisesti. Vernalta luonnistuu myös esim. Joogan ja meditaation ohjaus sekä kvanttihypnoosi-istunnot kevytyrittäjänä. 


Verna on ”hurahtanut” talviuintiin kolme vuotta sitten ja kertoo, että nykyään jokainen aamu alkaa pulahduksella Ahvenlampeen. Hän on käynyt myös Suomenladun Talviuinninohjaaja -verkkokurssin, joten häneltä uudetkin harrastajat saavat oikeat opit avannon saloihin! 


Johannan viimeinen työpäivä on perjantaina 30.12., jolloin tapaat myös Vernan harjoittelemassa saunamajurin tehtäviä.


Hallitus kiittää Johannaa upeasta työurasta Imatran Talviuimareissa ja samalla toivotamme Vernan lämpimästi tervetulleeksi tähän hassunhauskaan talviuintiperheeseen!